investor Toomas • 27. detsember 2020 kell 13:00
Investor Toomas
Ainult tellijale

Positiivne pühadekingitus, kuid Brexit on Brexit

Briti peaminister Boris Johnson.  Foto: AFP/Scanpix

Üks suur riskitegur on pühadega õnneks vähem. Euroopa Liit ja Suurbritannia suutsid napilt enne kella kukkumist kokku leppida konstruktiivse lahutuse.

Neli ja pool aastat on riiuga lahku minemise risk ja teadmatus tuleviku ees pidurdanud ja varjutanud Euroopa Liidu ja Suurbritannia majanduse väljavaateid. Nüüd sai halvim ära hoitud. Kitsalt investorite vaatest ei pruugi siit aga veel järgneda Suurbritannia börsi kiiret järele võtmist maailma teistele suurematele indeksitele, mis on keskpankade stiimuli toel jõudsalt rallinud. Sest Brexit tähendab Brexitit.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum