investor Toomas • 15. aprill kell 3:00
Investor Toomas
Ainult tellijale

Tulemuste hooaeg toob tõehetke

Tallinna Kaubamaja kvartalitulemused annavad märku algavast tulemuste hooajast ning jälle saabub minu jaoks periood, mis võib portfellile anda uue suuna. Kas siis aina kõrgemale või hoopis madalamale. Portfelli sihiks olen seadnud 500 000 euro piiri.   Foto: Anti Veermaa

Ees on ootamas rida kvartalitulemusi ning ma pean lootma, et ootused saavad täidetud nii selgelt üle hinnasihtide tõusnud aktsiate puhul kui ka nendel, kel sinna veel tükk maad minna.

Ei tule vast üllatusena, et kõige enam hoian ma pöidlaid pihus Microsofti pärast, mis minu ligi 447 000 eurosest portfellist moodustab 89 524 euroga üle 20% ning on ülekaalukalt suurim positsioon.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum