investor Toomas • 11. september 2018 • 1 min
Jaga lugu:
Investor
Ainult tellijale
Investor Toomas  Foto: Anti Veermaa

Kõik läikiv ei ole alati kuld

Minu plaan minna ühisrahastusse sai mitmesugust tagasisidet. Oli neid, kes soovitasid konkreetseid portaale, kuid oli ka neid, kes suhtuvad ühisrahastusse kriitilisemalt ja palusid mul korra rahulikult üle mõelda, kas ühisrahastus on ikka õige plaan.

Ühisrahastus hakkas siinkandis laiemalt levima umbes 2013. aasta paiku, mil ühisrahastusportaale tekkis nagu seeni pärast vihma. Praegu on Baltikumis üle 30 portaali ja Euroopa suurima kuise laenumahuga portaal tuleb Lätist. Suur hulk portaale ei tähenda, et kõigisse kõlbab investeerida, mina julgeks panustada kuni kümnesse neist.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt