Äripäev • 14. mai kell 13:30
Juhtkiri
Ainult tellijale

Eesti vajab Soomet, Soome vajab Eestit

Foto: Anti Veermaa

Piiride avamine Balti riikide vahel tuleb õigel ajal ja on vajalik samm, kuid Eesti ettevõtlusele on ülitähtis jõuda ühisesse majandusruumi Soomega ning sellele peaks valitsus suunama ka oma lähiaja jõupingutused, kirjutab Äripäev juhtkirjas.

"Balti mulli", nagu välisminister Urmas Reinsalu valitsuse pressikonverentsil väljendas, tuleb ilmtingimata saada ka Soome. Tööränne kahe riigi vahel on piirangutega, ent siiski taas avatud, kuid siht peaks olema selline, et suvi siiski päris vahele ei jääks. Ootust väljendasid selgelt investorid Tallinna börsil, tehes Tallink Grupi aktsia enimkaubelduks ja viies väärtpaberi tõusutrendi.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum