Äripäev • 11. veebruar kell 14:01
Juhtkiri
Ainult tellijale

Ignorantsus partnerite valimisel tilgub välja. Õnneks

Foto: Anti Veermaa

Fortumo ja Myteli näide peaks andma põhjuse ennekõike maailma paremaks muutmise oreooliga idufirmadel – aga mitte ainult neil – järele mõelda, kas nende väärtused ja teod lähevad kokku, kirjutab Äripäev juhtkirjas.

Vaata millisest küljest tahad, aga Eesti ühe edukama idufirma Fortumo leping Myanmari telekomiettevõttega Mytel, millest Äripäev kirjutas, pole okei. Jah, ärilise koostööni pole jõutud. Jah, sõjaväe või ministeeriumi osalus mobiilioperaatorfirmades on mitmes maailma piirkonnas tavaline. Jah, USA ega Euroopa Liit polnud Myteli musta nimekirja kandnud. Kuid artiklis kajastatud asjaolud muudavad need argumendid ebapiisavaks või tähtsusetuks.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum