• Jaga lugu:

  Mäggi: elu läheks edasi ka eurota

  Euroopa jaoks ei ole küsimus, kas üks väärtpaber (euro) on midagi väärt või mitte. Ettevõtjad on niivõrd nutikad, et nad ei panusta kunagi üksnes sellele, et poliitikud teevad midagi ägedat, ja siis saame kõik rikkaks. Seda ei juhtugi kunagi, kirjutab Powerhouse'i juhataja Janek Mäggi. 

  Mingit totaalset krahhi ei tule kunagi – isegi mitte sõdade puhul. Raske võib olla, raha nimi võib muutuda, kuid inimeste oskus hakkama saada ja soov tööd teha rasketel aegadel ainult kasvab. Kui euro sureb, käivad mõnda aega palgaks ka rinnahoidjad – aga elu läheb edasi. Kindlasti.
  Pikemalt loe tänasest Äripäevast.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Personalijuht: ainult kaugtöö toob negatiivsed tagajärjed
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
Euroopa aktsiaturud tõusid uue rekordini
Börsifirmade tugevad tulemused aitasid viia Euroopa aktsiaturud uute rekorditeni, vahendab Reuters.
Börsifirmade tugevad tulemused aitasid viia Euroopa aktsiaturud uute rekorditeni, vahendab Reuters.
Rootsist ähvardab tsemendikriis
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Rootslased käisid Admiral Marketsi kaasomaniku idufirma eest välja 8 miljonit
Stockholmi börsi lisanimistus noteeritud 170 miljoni eurose turuväärtusega tehnoloogiafirma Checkin.com ostis Eesti idufirma GetID, autentimisettevõtte hinnaks kujunes pealt 8 miljoni euro.
Stockholmi börsi lisanimistus noteeritud 170 miljoni eurose turuväärtusega tehnoloogiafirma Checkin.com ostis Eesti idufirma GetID, autentimisettevõtte hinnaks kujunes pealt 8 miljoni euro.