Tervislikku kiirtoitu valmistav Poke Bowl on avanud juba restorani Helsingis, plaanis on aga frantsiisiga avada Soomes ja teistes naaberriikides veel söögikohti, rääkis ettevõtte kaasasutaja ja suuromanik Mikk Rajaver.
“Ma arvan, et Läti ja Rootsi, aga ka Ida-Euroopa pakub huvi, kuna seal on poke kontseptsioon veel uuem, ei ole nii palju juba vanu olijaid nagu näiteks Lääne-Euroopa, Kesk-Euroopa riikides,” kergitas Rajaver katet Poke Bowli plaanidest.
Intervjuus rääkis Mikk Rajaver, kuidas Helsingis on esimene restoran käima läinud ja kui palju on tarbijate nõrk kindlustunne mõjutanud Poke Bowli käekäiku Eestis ja põhjanaabrite juures. Pikemalt tuli juttu ka toitlustusvaldkonna jaoks olulisest paindlikku tööaja regulatsioonist, kuid ka sektori madalast mainest.
Küsis Ken Rohelaan.
Foto autor: Liis Treimann
Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.