• OMX Baltic0,32%300,98
  • OMX Riga0,19%894,68
  • OMX Tallinn0,21%2 073,02
  • OMX Vilnius0,53%1 208,81
  • S&P 5000,83%6 279,35
  • DOW 300,77%44 828,53
  • Nasdaq 1,02%20 601,1
  • FTSE 100−0,29%8 797,27
  • Nikkei 2250,06%39 810,88
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,85
  • GBP/EUR0,00%1,16
  • EUR/RUB0,00%92,94
  • OMX Baltic0,32%300,98
  • OMX Riga0,19%894,68
  • OMX Tallinn0,21%2 073,02
  • OMX Vilnius0,53%1 208,81
  • S&P 5000,83%6 279,35
  • DOW 300,77%44 828,53
  • Nasdaq 1,02%20 601,1
  • FTSE 100−0,29%8 797,27
  • Nikkei 2250,06%39 810,88
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,85
  • GBP/EUR0,00%1,16
  • EUR/RUB0,00%92,94
  • 19.03.20, 09:41
Tähelepanu! Podcast on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Eesti vanim restoran tegi plaani raskus seljatada: palju tullakse vastu

00:00
  • Hando SinisaluHando Sinisalu
Eesti vanim restoran tegi plaani raskus seljatada: palju tullakse vastu

Kriis saabus restoranidele kui noalõikega - eriolukorra välja kuulutamise järel hakkasid vanalinna toidukohad järjest uksi, selgitas Eesti ühe tuntuma restorani Olde Hansa juht Tene Link. Hommikuprogrammis selgitas ta, milliseid abinõusid ellujäämiseks võtavad tarvitusele restoranid.

Hommikuprogrammi tegid saatejuht Hando Sinisalu ja uudistetoimetaja Rivo Sarapik.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Äripäeva esilehele