Aivar Hundimägi • 6. mai 2019 kell 9:47

Ardo Hansson kui must kass Jaan Männiku ja Andrus Ansipi vahel

Must kass  Foto: Marko Saarm, Sakala/Scanpix

Äripäeva raadio hommikuprogrammis paljastas Eesti Panga endine nõukogu esimees Jaan Männik tagamaid, kuidas sai Ardo Hansson omal ajal keskpanga presidendiks.

Reedel nimetas president Kersti Kaljulaid ametisse Eesti Panga uue presidendi Madis Mülleri. Tänases Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägiti aga sellest, kuidas sai Ardo Hanssonist Eesti Panga president, kui lihtne oli Hanssonit nõusse saada ning kui suur oli Eestis vastuseis tema kandidatuurile.

Lisaks küsiti kolmelt Eesti tehinguturu tipptegijalt ehk advokaadibüroo Ellex Raidla partnerilt Sven Papilt, advokaadibüroo Sorainen partnerilt Toomas Pranglilt ja advokaadibüroo Cobalt partnerilt Peeter Kutmanilt, millised on Eesti tehinguturu peamised pudelikaelad ning millised probleemid peaks ametisse asunud valitsus kiiremas korras lahendama.

Hommikuprogrammi juhtisid Aivar Hundimägi ja Priit Pokk.

Kuula hommikuprogrammi Äripäeva raadio podcastid'e keskkonnast siit:

Hetkel kuum