Hando Sinisalu • 23. juuli kell 8:00

Suvi on hea aeg büroopinna renoveerimiseks

Foto: Gustaf Tallinn

Gustaf Tallinn ASi omanik Tiit Pomerants annab "Suvepuhkuse" saates nõu, kuidas targalt bürood või äripinda renoveerida, mida silmas pidada ehitusfirma valikul ja mida tuleks ehituse puhul kindlasti arvesse võtta.

Peatöövõtufirma Gustaf Tallinn AS tegeleb büroode ja äripindade ümberehitustöödega alates aastast 2003. Viimase aja tööde hulka kuuluvad näiteks Tallinna Lennujaama äripindade ümberehitus, Swedbanki Ülemiste kontor ning reisilaevade kajutid ja üldruumid.

Gustaf Tallinn OÜ on ehitanud ringi ka Tallinna Olümpia hotelli 26. korruse spaa- ja basseinikorpuse ning Tehnopolises asuva Innove kontori, lisaks renoveerinud paljudes hotellides ja reisilaevades numbritube.

Saatejuht on Hando Sinisalu.

Kuula saadet siit:

Hetkel kuum