Urmas Jaagant • 18. detsember 2020 kell 12:15

Ansip: ELi abirahade pargipinkideks kasutamist ei tasu naeruvääristada

Saates "Fookuses Euroopa Majandus" olid sedapuhku külas Yana Toom (Keskerakond) ja Andrus Ansip (Reformierakond).  Foto: Andras Kralla, Liis Treimann, Estel Eli

Sel korral on saate "Fookuses: Euroopa majandus" keskmeks Euroopa Liidu taastekava – nii ambitsioonidelt kui mõõtmetelt hiiglaslik rahalaegas, millega püütakse ühtaegu leevendada liikmesriikide koroonakriisi mõjusid kui samal ajal juhtida Euroopa majandust uude ajajärku.

Saates räägivad Eesti europarlamendi saadikud Yana Toom ja Andrus Ansip, kuidas taastekava ellu viiakse, kuhu miljardeid tuleks kulutada ja mis kasu sellest kõigest peaks sündima. Saadet juhib Äripäeva ajakirjanik Urmas Jaagant.

Kuula saadet siit:

Saadet toetab Euroopa Parlament.

Hetkel kuum