Horeca sektor on saanud pandeemia järel taas jalad alla ja meiegi kasv jätkub, rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis alkoholi hulgimüüja Prike Balti veiniportfelli juht Triinu Haki.

- Prike Balti veiniportfelli juht Triinu Haki
- Foto: Foto: Andres Laanem
Veinitootmist mõjutavad nii kallimad energia hinnad, kui ka spetsiifilisemad teemad, näiteks klaasi nappus ja mitme veinipiirkonna kliimaprobleemid, mis rikkusid tänavust saaki. “Kui ostja on märganud, et Uus-Meremaa sauvignon blanc'i letid on tühjemad, siis sellel on põhjus,” rääkis Triinu Haki, kelle sõnul ootab Prike siiski kahekohalist käibe kasvu.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Emotsionaalne turundus ei tähenda ainult reklaame, rääkis
disainiagentuur Hable juht Otto Jaansoo. Tema sõnul ka
koduleht peab tekitama tundeid - esimeste sekundite kogemus ja emotsioon on väga tähtis.