• OMX Baltic0,32%291,22
  • OMX Riga0,29%885,5
  • OMX Tallinn0,09%1 848,92
  • OMX Vilnius0,6%1 135,91
  • S&P 500−0,22%5 662,89
  • DOW 30−0,03%41 953,32
  • Nasdaq −0,33%17 691,63
  • FTSE 100−0,05%8 701,99
  • Nikkei 225−0,25%37 751,88
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,92
  • GBP/EUR0,00%1,19
  • EUR/RUB0,00%92,19
  • OMX Baltic0,32%291,22
  • OMX Riga0,29%885,5
  • OMX Tallinn0,09%1 848,92
  • OMX Vilnius0,6%1 135,91
  • S&P 500−0,22%5 662,89
  • DOW 30−0,03%41 953,32
  • Nasdaq −0,33%17 691,63
  • FTSE 100−0,05%8 701,99
  • Nikkei 225−0,25%37 751,88
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,92
  • GBP/EUR0,00%1,19
  • EUR/RUB0,00%92,19
  • 06.04.23, 10:38

Toiduettevõtja sai edusoonele koerapuljongiga

Toidusektoris tegutseva Foodstudio Kitcheni asutaja Helgor Markov tegeleb mitme ärisuunaga, kuid üllatavalt edukaks on osutunud puljongite tegemine koertele ja kassidele, pääsedes näiteks Suurbritannia suurde jaeketti, märkis ettevõtja.
Koer loomasöödaalusega.
  • Koer loomasöödaalusega. Foto: Raul Mee
Markov rääkis Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis, et loomade jaoks mõeldud puljongi valmistamine on keerulisem kui inimestele. Samas tunnistas ta, et kodus on isegi kasutanud koerapuljongit risotto tegemiseks.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 20.03.25, 13:45
Elari Tammenurm: jätkusuutlikkusele tuleb läheneda samm-sammult
„Pean end pragmaatiliseks inimeseks. Jätkusuutlikkus on mulle tähtis teema, aga selle saavutamisel tuleb balansseerida julgeoleku, majanduse ja konkurentsivõime küsimuste vahel,“ tõdeb Creditinfo Eesti tegevjuht ja Rohetiigri nõukoja liige Elari Tammenurm.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Podcastid

Tagasi Äripäeva esilehele