Toidusektoris tegutseva Foodstudio Kitcheni asutaja Helgor Markov tegeleb mitme ärisuunaga, kuid üllatavalt edukaks on osutunud puljongite tegemine koertele ja kassidele, pääsedes näiteks Suurbritannia suurde jaeketti, märkis ettevõtja.
Markov rääkis Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis, et loomade jaoks mõeldud puljongi valmistamine on keerulisem kui inimestele. Samas tunnistas ta, et kodus on isegi kasutanud koerapuljongit risotto tegemiseks.
Igapäevaselt võib teedel kohata üha rohkem elektriautosid ning praegu on Eestis registreeritud juba üle 10 000 elektrisõiduki. Mõned valdkonna eksperdid prognoosivad isegi, et aastaks 2030 võib elektriautode arv ulatuda 70 000-ni. Tuleb arvestada ka sellega, et alates 2035. aastast ei müüda Euroopas enam sisepõlemismootoriga autosid. Elektrienergia tarbimise hüpe on vältimatu ning spetsialistid kutsuvad juba praegu kinnisvaraarendajaid ja äripindade haldajaid selleks valmistuma.