Höhle müügijuht Margus Maasing (vasakul) ja tegevjuht Toomas Koobas näitavad mikrotorude rulli, mis varsti hakkab Soome maapõues viima ülikiiret püsiühendust põhjanaabrite netikasutajateni.   Foto: Andras Kralla

Mobiilse interneti armastus kammitseb e-Eestit

Allan Rajavee • 26. juuni kell 3:00

E-Eesti on mobiilimastide poole kreenis, tunnistas Raplamaal juuspeenete fiiberoptiliste kaablite ümber mikrotorusid tootva OÜ Höhle juht Toomas Koobas, kelle sõnul on valitsusel võimalus lükata käima uus tiigrihüpe ja vabastada Eesti netitarbijad mobiilioperaatorite võimu alt.

Lõiuse küla ümbritsevate teraviljapõldude vahel tegutseb valguskaabliümbriseid ehk mikrotorusid eksportiv OÜ Höhle, mida juhib energiline tandem Toomas Koobase ja tema parema käe, müügijuht Margus Maasingu näol. Nad on mures e-Eesti saatuse pärast.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum