Riina Jussila • 26. november 2019 kell 8:26
TOP
Ainult tellijale

Advokaadibüroode TOPi teine: Derling Primus viis kokku Linnamäe ja Linnamäe

Äripäeva edetabelis teisele kohale jõudnud advokaadibüroo Derling Primuse jaoks oli 2018. aasta edukas nii tehingute nõustamise kui vaidluste lahendamise valdkonnas.

Üleval vasakult: Elmer Muna (partner), Toomas Taube (partner), Andres Siigur (partner), Rolan Jankelevitsh (partner), Erki Kergandberg (partner). All: Piret Blankin (partner), Hannes Vallikivi (juhtivpartner).   

Mõned märkimisväärsed tehingud, mida 2018. aastal nõustati, olid Kunda sadama ja Transiidikeskuse müük, Linnamäe Lihatööstuse müük UP Investile, Vapiano restoranide operaatori müük Apollo Groupile ja Nortali 50 miljoni euro suurune võlakirjaemissioon.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum