• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Uus kodukombain

  Sügisest pakub Tulip Computers uut All In One arvutit nimega Universa. Universa on mõeldud täitma kõikide pereliikmete vajadusi alates õppimisest kuni elektroonilise side ja televisioonini.
  Tulip Computersi Monitor-Plus-System'iseade sisaldab wavetable'i heli, MPEG toetuse, digitaalse heli, täiskvaliteetse videopildi jpm. Lisaks traditsioonilise PC funktsioonidele avab Universa tee uude TV-Video aplikatsioonide maailma. Tulip Universa kaugjuhtimispult võimaldab ka igal algajal kergesti kasutada kõiki tavalise TV ning Windowsi võimalusi.
  Impression Universa on suunatud koduarvutiturule, mida peetakse Euroopa kõige kiiremini kasvavaks arvutituruks. Tagasihoidliku välimuse taga on peidus kasutamislihtsus ja integreeritud multifunktsionaalsus, nagu CD-ROM, hääl, TV ja kaugjuhtimispult.
  Kuna üha enam ja enam PC aplikatsioonidest (eriti mängud) vajavad võimsaid arvuteid, varustas Tulip Universa Intel Pentium 75MHz protsessoriga ja 8MB mäluga, kindlustades lõppkasutajale optimaalse kasutamiskeskkonna. Neljakordse kiirusega CD-ROMi seade ning PCI-arhitektuur tõstavad võimsust veelgi.
  Universa ülespanekuks kulub vähem kui 15 minutit ja siis võib juba tööle hakata. Vähendatud on ka kaabelühenduste arvu ning muidugi on süsteem varustatud kogu vajaliku tarkvaraga. Universa on täielikult löö-ja-laula süsteem (plug and play), mis võimaldab kergesti arvuti konfiguratsiooni muuta, st ka kõige võhiklikum kasutaja saab arvutile kaartide lisamisega hakkama -- jäävad ära tundidepikkused telefonikonsultatsioonid ja tehnilises kirjanduses tuhnimine. Lõppkasutaja asetab lihtsalt uue kaardi arvutisse ja edasise teeb masin ise ära.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Börs: Dow Jones tõusis kaheksa kuu kiireimas tempos
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Madis Toomsalu võimalikust kriisist kinnisvaras: juba tasub karta
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.