28. november 1995 kell 22:00

Uus kodukombain

Sügisest pakub Tulip Computers uut All In One arvutit nimega Universa. Universa on mõeldud täitma kõikide pereliikmete vajadusi alates õppimisest kuni elektroonilise side ja televisioonini.

Tulip Computersi Monitor-Plus-System'iseade sisaldab wavetable'i heli, MPEG toetuse, digitaalse heli, täiskvaliteetse videopildi jpm. Lisaks traditsioonilise PC funktsioonidele avab Universa tee uude TV-Video aplikatsioonide maailma. Tulip Universa kaugjuhtimispult võimaldab ka igal algajal kergesti kasutada kõiki tavalise TV ning Windowsi võimalusi.

Impression Universa on suunatud koduarvutiturule, mida peetakse Euroopa kõige kiiremini kasvavaks arvutituruks. Tagasihoidliku välimuse taga on peidus kasutamislihtsus ja integreeritud multifunktsionaalsus, nagu CD-ROM, hääl, TV ja kaugjuhtimispult.

Kuna üha enam ja enam PC aplikatsioonidest (eriti mängud) vajavad võimsaid arvuteid, varustas Tulip Universa Intel Pentium 75MHz protsessoriga ja 8MB mäluga, kindlustades lõppkasutajale optimaalse kasutamiskeskkonna. Neljakordse kiirusega CD-ROMi seade ning PCI-arhitektuur tõstavad võimsust veelgi.

Universa ülespanekuks kulub vähem kui 15 minutit ja siis võib juba tööle hakata. Vähendatud on ka kaabelühenduste arvu ning muidugi on süsteem varustatud kogu vajaliku tarkvaraga. Universa on täielikult löö-ja-laula süsteem (plug and play), mis võimaldab kergesti arvuti konfiguratsiooni muuta, st ka kõige võhiklikum kasutaja saab arvutile kaartide lisamisega hakkama -- jäävad ära tundidepikkused telefonikonsultatsioonid ja tehnilises kirjanduses tuhnimine. Lõppkasutaja asetab lihtsalt uue kaardi arvutisse ja edasise teeb masin ise ära.

Hetkel kuum