28. aprill 1996 kell 22:00

Coastal Corp kavatseb osaleda Esoili erastamisel

«Ma olen innustatud Coastali poolt finantseeritava Tallinna terminaali projekti arengust ja toimunud kohtumiste järel olen veendunud, et Coastal hakkab koos oma partneriga aktiivselt osalema Esoili erastamisprotsessis,» ütles Arledge enne Tallinnast lahkumist.

Arledge kohtus peaminister Tiit Vähi ja majandusminister Andres Lipstokiga ning arutas nendega võimalikke vastastikuseid huvisid. Kohtumisel vesteldi ka Esoili erastamise teemadel.

Coastal Corpi osalusega ühisfirma Estonian Oil Service viib praegu Tallinnas ellu ASi Termoil kütuseterminaali rekonstrueerimise projekti, mis hõlmab ka terminaali ühendamist 7,3 kilomeetri pikkuse naftajuhtme kaudu Muuga sadamaga.

Termoili emafirma, ASi Esoil juhatuse esimees Oleg Panfilov ütles, et Coastali esindajad olid mures oma investeeringute pärast Eestis ja võib-olla sellest tulenevalt võivad nad soovida osaleda Esoili erastamisel.

Panfilov, kes ASi Svergos kaudu osaleb ka ise Esoili erastamisel, kinnitas, et temal otsest juttu Esoili erastamise teemal Coastali esindajatega polnud.

Hetkel kuum