• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hoiupanga aktsia käive oli rekordiline

  Esmaspäeval, 2. septembril tehti börsil, börsi vabaturul ja börsivälisel turul 17 väärtpaberiga 156 tehingut.
  Tallinna börsi päevakäive oli 6 014 250,15 krooni. Kaubeldi 5 aktsia ja HFi V seeria obligatsiooniga. Suurima käibega oli Hansapanga aktsia (3,62 mln kr). Kõigi kaubeldud väärtpaberite hinnad tõusid -- kõige rohkem Hoiupanga aktsia (+1,57%).
  Börsi vabaturul kaubeldi eile kõige aktiivsemalt Norma aktsiaga -- käive 0,52 mln kr. Vabaturu kogukäive oli 719 969,5 kr. Kõige suurem ja ühtlasi ainuke tõusja oli vabaturul Saku õlletehase aktsia (+0,15%). Suurim langeja oli Kalev (-1,28%).
  Börsisüsteemid lõi eile üle börsiväline turg. Seda tänu Hoiupanga aktsiale, millega tehti 58 tehingut kogukäibega 31,04 mln kr. Lisaks vahetas turuvälistes tehingutes omanikku veel ligi 100 000 aktsiat, võib oletada, et tegemist oli Eesti Panga ja endiste Tööstuspanga aktsionäride vaheliste tehingutega.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Mandre: terviseedendus saagu lähtekohaks
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Börs: Nasdaqi indeks langes korrektsiooni
USA aktsiaturud jätkasid täna langust, ühelt poolt olid börsifirmade kvartalitulemused tugevad, aga investorid on intressimäärade tõusu ootuses jätkuvalt tehnoloogiasektori aktsiaid müümas, vahendab Bloomberg.
USA aktsiaturud jätkasid täna langust, ühelt poolt olid börsifirmade kvartalitulemused tugevad, aga investorid on intressimäärade tõusu ootuses jätkuvalt tehnoloogiasektori aktsiaid müümas, vahendab Bloomberg.
Raadiohommikus: Rakveret juhib koroonasse nakatunud linnapea ja Jaak Roosaare avaldab tänavused plaanid
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Kallas lubas kaaluda ettevõtete võrgutasude vähendamist ja hinnalae seadmist
Koalitsioonipartneriga peetavate läbirääkimistega rappa jooksnud Reformierakonna juht ja peaminister Kaja Kallas lubas teisipäeval siiski kaasa mõelda uute toetuste kehtestamisele.
Koalitsioonipartneriga peetavate läbirääkimistega rappa jooksnud Reformierakonna juht ja peaminister Kaja Kallas lubas teisipäeval siiski kaasa mõelda uute toetuste kehtestamisele.