• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Lisavõimalus investeerida

  «Talinvest on pikka aega püüdnud välja töötada teenusepaketti, mis erineks teistest fondifirmadest. Praegu võib öelda, et tootepakett on enam-vähem valmis,» rääkis Soosaar.
  Kavandatud uuendused puudutavad eelkõige ettevõtteid, kellel on tsüklilised finantsvood.
  Firma on Soosaare sõnul välja töötanud erineva kasumi ja riskiastmega investeerimisprogrammid nii kindlustusfirmadele kui ka teenindus- ja tootmisettevõtetele.
  Kindlustuspreemiate paigutusspetsiifika nõuab keskmisi ja pikemaajalisi investeeringuid, samas kui teenindus- ja kaubandusettevõtete puhul on peamine kassavoogude ja lühiajaliste vabade finantsressursside tõhusam majandamine.
  Eraldi on välja töötatud madala riskiastmega ja optimaalse kasumiga programm riiklikele mittetulunduslikele fondidele ja sihtkapitalidele.
  Talinvesti arendus- ja müügijuht Margus Maidla on BNSile öelnud, et EstIB-Talinvesti Varahaldus on kavandanud koostööd mitme Eesti väikepangaga, kes ei ole liiga väikeste mahtude tõttu rakendanud tööle oma väärtpaberiosakonda.
  EstIB-Talinvest haldab EVP investeerimisfondi, Talinvesti rahaturu investeerimisfondi, Talinvesti aktsiafondi ja Talinvesti intressifondi ning privaatportfelle.
  Talinvesti juhatuse esimehe Jaak Roosipuu sõnul pakuvad fondid investeerimisvõimalusi erineva tulusus- ja riskieelistustega klientidele.
  Eriti peaks ettevõtetele huvipakkuv olema rahaturufond, kuhu firmal on võimalik paigutada lühiajalisi, isegi paaripäevaseid vahendeid.
  29. juulil Talinvesti ja Investeerimispanga vahel sõlmitul lepingu järgi omandas Investeerimispank 50 protsenti Talinvesti Varahalduse aktsiatest, misjärel senine ASi Talinvest tütarfirma hakkas kandma nime EstIB-Talinvesti Varahalduse AS.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Abiks investorile: kuidas hinnata iduettevõtet?
Iduettevõtte väärtuse määramisel pole traditsioonilised tulu-, turu- või netovara meetodid sobilikud, eri arengufaasides tuleb kasutada eri lähenemist, kirjutab PwC tehingute nõustamise juhtivkonsultant Kristjan Jalakas.
Iduettevõtte väärtuse määramisel pole traditsioonilised tulu-, turu- või netovara meetodid sobilikud, eri arengufaasides tuleb kasutada eri lähenemist, kirjutab PwC tehingute nõustamise juhtivkonsultant Kristjan Jalakas.
Usinalt aktsiaid müünud ELMO Rendi juht lahkub juhatusest
ELMO Rendi tegevjuhi kohalt ja juhatusest taandub Julia Nekrassova, uueks juhatuse liikmeks saab Allan Leppikson, kes on seni vastutanud ettevõtte sõidukipargi töös hoidmise eest, teatas ettevõte börsiteate vahendusel.
ELMO Rendi tegevjuhi kohalt ja juhatusest taandub Julia Nekrassova, uueks juhatuse liikmeks saab Allan Leppikson, kes on seni vastutanud ettevõtte sõidukipargi töös hoidmise eest, teatas ettevõte börsiteate vahendusel.
Soome pungil kirbuturg toob ülejäägi Eestisse
Koroonaajal rohkem koju suunatud soomlased toovad kasutatud kaupa kõvasti kirbuturule, aga müügiks see päris sama tempoga ei lähe. Forssa Hope-nimeline taaskasutuskoht toob müümata jäänud kauba Eestisse, kirjutab Yle uudisteportaal.
Koroonaajal rohkem koju suunatud soomlased toovad kasutatud kaupa kõvasti kirbuturule, aga müügiks see päris sama tempoga ei lähe. Forssa Hope-nimeline taaskasutuskoht toob müümata jäänud kauba Eestisse, kirjutab Yle uudisteportaal.
Eestis populaarne auto põrus USA rahulolu-uuringus
Vaid 29 protsenti Toyota C-HRi omanikest Ameerikas ostaksid sama mudeli uuesti, selgub mõjuka tarbijaväljaande Consumer Reports küsitlusest.
Vaid 29 protsenti Toyota C-HRi omanikest Ameerikas ostaksid sama mudeli uuesti, selgub mõjuka tarbijaväljaande Consumer Reports küsitlusest.