• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Rubla langes 20 punkti

  Dollari kurss käitus eile rahumeelselt, lüües aega surnuks ujumisega veidi all- või ülalpool 1,51 DEMi, s.o 12,08 kr. Õhtuks oli trend veidi tõusu suunas ja dollar kallines 12,10 kroonini.
  Soome marga kurss tugevnes eile taas allapoole tähtsat joont, 3 FIM/DEM = 2,667 EEK/FIM, kuid ei eemaldunud sellest kaugele. Õhtul maksis üks FIM 2,675 kr. Rootsi kroon maksis õhtul 1,827. Helsingi börs langes päeva jooksul 0,57%, 2130 punktini. Ühispanga aktsia on viimasel ajal 10 penni kaupa päevas langenud, erandiks polnud ka eilne päev: --10 penni, 8,50 margani (22,74 kroonini). Tehingute maht oli väike, 500 aktsiat. Stockholmi börs on mitu päeva seisnud paigal, nii ka eile, muut oli üks punkt allapoole, 2030 punktini.
  Rubla kurss langes Moskvas pankadevahelisel oksjonil koguni 20 punkti kursini 5399 RUR/USD. Ka kauplemise maht oli tavapärasest suurem -- 27,66 miljonit dollarit. Tänane ametlik kurss näitab rubla tegelikust tugevamana -- 5382 RUR/USD. Kulla fiksing võrdus 382,75 dollariga.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Aimar Ventsel: Kesk-Aasia õppetund – autoriteet pole jumalast antud
Pikemas perspektiivis on parem mõnevõrra võimu jagada, selmet panna alluvaid ihaldama absoluutset võimu pakkuvat ülemuse ametit, et siis ise sama autoritaarselt kõigile koht kätte näidata, kirjutab Kasahstani värske näite varal etnoloogiadoktor Aimar Ventsel.
Pikemas perspektiivis on parem mõnevõrra võimu jagada, selmet panna alluvaid ihaldama absoluutset võimu pakkuvat ülemuse ametit, et siis ise sama autoritaarselt kõigile koht kätte näidata, kirjutab Kasahstani värske näite varal etnoloogiadoktor Aimar Ventsel.
Brenti nafta hind tõusis kolme aasta tippu
Naftahinnad tõusid täna ning Brenti futuurid kerkisid viimase kolme aasta kõrgeima tasemeni. Investorid panustavad sellele, et pakkumine püsib jätkuvalt kitsas, vahendab Reuters.
Naftahinnad tõusid täna ning Brenti futuurid kerkisid viimase kolme aasta kõrgeima tasemeni. Investorid panustavad sellele, et pakkumine püsib jätkuvalt kitsas, vahendab Reuters.
Vilepuhuja märtri rollist välja tõstmine toob ettevõtjatele uusi kohustusi
Selleks, et vilepuhuja julgeks organisatsiooni kitsaskohtadele osundada, peab ta tundma end turvaliselt. Peagi rakenduv Euroopa Liidu direktiiv seab ettevõtetele konkreetsed nõuded tagamaks, et probleemidele tähelepanu juhtija ei satuks märtri rolli.
Selleks, et vilepuhuja julgeks organisatsiooni kitsaskohtadele osundada, peab ta tundma end turvaliselt. Peagi rakenduv Euroopa Liidu direktiiv seab ettevõtetele konkreetsed nõuded tagamaks, et probleemidele tähelepanu juhtija ei satuks märtri rolli.
„Kartke ja oodake halvimat“: häkkerid ründasid Ukraina riigi veebi