• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Valimisi kajastati väga halvasti

  Kui poliitikahuviline televaataja pärast valimistoimingu sooritamist ja põnevat ootamist pühapäeva õhtul Eesti televisioonist valimisstuudiot jälgima hakkas, tabas teda ridamisi mitu ebameeldivat üllatust.
  Kõigepealt venis saate algus. Sellega võib veel kuidagi leppida, kuna tegemist on soome-ugri telekanalitele tavalise nähtusega. Küll aga ei saa kuidagi rahul olla saate endaga, mille ettevalmistamisel ei olnud saatejuht Katrin Saks eriti palju vaeva näi-nud. Istudes vabariiklikus valimiskomisjonis, olles tõmmanud endale pähe vanemates ulmefilmides nähtud kõrvaklapid, püüdis ta teha kõik, et televaatajal oleks võimalikult igav ja segane ettekujutus sellest, kuidas kohalikud valimised on õnnestunud.
  Selles töös aitasid teda valimiskomisjoni esimees hr Heinsalu, kes kartis otse välja öelda, et kodakondsusamet jättis valimisteks oma töö tegemata ja paar politoloogi, kes ei andnud endale aru, et telepildil on võime levida üle Eesti.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Raivo Kokser: ettevõtlust hävitavatest vaktsiinipassidest tuleb loobuda
Valitsus hoiab ettevõtlust ahistavast vaktsiinipassi poliitikast kinni raskesti mõistetava järjekindlusega, kirjutab väikeettevõtja Raivo Kokser (EKRE).
Valitsus hoiab ettevõtlust ahistavast vaktsiinipassi poliitikast kinni raskesti mõistetava järjekindlusega, kirjutab väikeettevõtja Raivo Kokser (EKRE).
Tark planeerija kasvab miljonäriks
Oma kodu ostmise soovist ja teiste rahaasjade juhtimisest välja kasvanud investeerimispisik on toonud Kadri Mäsaku sinnamaale, et tal on abikaasaga ligemale miljoni euro suurune investeerimisportfell, mis on toonud mõlemale finantsvabaduse.
Oma kodu ostmise soovist ja teiste rahaasjade juhtimisest välja kasvanud investeerimispisik on toonud Kadri Mäsaku sinnamaale, et tal on abikaasaga ligemale miljoni euro suurune investeerimisportfell, mis on toonud mõlemale finantsvabaduse.
Euroopa Liit suunab kümned miljardid kiibitööstusse
Euroopa Liit kavatseb investeerida kümneid miljardeid eurosid, et tugevdada siinset kiibitööstust ja suurendada oma osakaal globaalsel tasandil 20 protsendini, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kavatseb investeerida kümneid miljardeid eurosid, et tugevdada siinset kiibitööstust ja suurendada oma osakaal globaalsel tasandil 20 protsendini, vahendab Reuters.
Alexela rekordilisest kütuse hinnast: heitlikud ajad on, hinnad võivad veel tõusta Toornafta hind viie aasta kõrgeim
Täna tõstsid suuremad kütusemüüjad kütusehindu rekordtasemele. Alexela juhatuse liige Tarmo Kärsna nentis, et hinnad võivad kasvada veelgi.
Täna tõstsid suuremad kütusemüüjad kütusehindu rekordtasemele. Alexela juhatuse liige Tarmo Kärsna nentis, et hinnad võivad kasvada veelgi.