• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kolmest mudelist laserfaksi seeria

  Jaapani firma Mita laserfakside uus seeria koosneb kolmest mudelist: TC-710, TC-720 ja TC-770. TC-710 kui odavaim seeriast kümne kiirvalimis- ja viiekümne lühivalimiskoodiga on mõeldud tarbijale, kes nõuab kvaliteetset trükki koos telefoniraamatuga.
  Kallimaid mudeleid TC-720 ja TC-770 oleks õigem nimetada kõiki kontoriseadmeid ühendavateks bürookombainideks. Mudelid on kompaktsed ja varustatud Mita uusima laserkirjutussüsteemiga.
  Eestlaetava paberisahtli maht on kõigil mudelitel 250 lehte, TC-770-l laiendatav aga kuni 500 leheni. Paberisööturi maht on 30 lehte.
  Kergelt vahetatav kujutisplokk ja toonerikassett lubavad vahetada neid ka vähe vilunud bürootöötajal (nn klikmehhanism). Büroo telefoniliinide kokkuhoiuks on kõik mudelid automaatse telefon/faks ümberlülijaga. Sellise töökiirusega fakside juures pole ümberlülija olemasolu just tavaline, et mitte segada faksi tööd.
  Sellise klassi Mita kõikidesse büroomasinatesse on integreeritud nn super-topelt juurdepääs (super dual access), mis võimaldab kasutada mitut faksimasina funktsiooni korraga.
  Näiteks, samaaegselt mälust faksi saatmisega võib teisi dokumente kopeerida. Kunagi olid ajad, kui faksikasutaja pani kõik sissetulevad sõnumid sissetuleku aja järgi järjekorda neid ümber tõstes. Mita jaoks on ka see nüüd möödanik: faksid trükivad sõnumitel näo allapoole nii, et leheküljed on pakki teistpidi pöörates täpselt õiges järjekorras. Peale selle, juhuslik mööduja ei saa lugeda temale mittemääratud teksti.
  TC-720 ja TC-770 on täielikult ühendatavad arvutiga ja kasutades personaalkompuutri liidest, saame büroosse multifunktsionaalse sidekeskuse: faks, koopiamasin, skänner ja laserprinter. Kui arvestada Eesti kesklinnade kasvavaid büroo--pindade üürihindu -- siis võib kokkuhoid osutuda üsna suureks.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
USA aktsiaturg: Nasdaq pani langusnädalale punase punkti
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Raadiohitid: ühe Eesti panga juhtimisviga ja uus Tuul Tallinna börsil
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Ossinovski vastane ei jäänud kohtu otsusega rahule
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.