17. aprill 1997 kell 22:00

15. aprill 1992

Valitsus otsustas oma istungil, et alates 15. aprillist on kõik juriidilised isikud kohustatud Eestisse sisseveetava ning siit väljaveetava kauba deklareerima. Samas tehti tolliametile ülesandeks analüüsida üksikisikute poolt sisseveetavaid kaubakoguseid ning esitada ettepanekud selle kohta, kas nende kaupade võtmine tollistatistikasse on otstarbekas.

Tartu linnavalitsus otsustas, et turul valuuta eest kaubitsejad peavad turumaksu maksma valuutas. Kaubalaua müügikoha eest peab üksikisik maksma 10 FIMi ja juriidiline isik 20 FIMi. Müük sõiduautost või haagisest läheb maksma üksikisikule 20 FIMi ja juriidilisele isikule 40 FIMi. Müük mikrobussist üksikisikutele 30 FIMi ja juriidilistele 50 FIM.

Nädalavahetusel pidas pidu aktsiaselts Comex. Põhjusi oli kaks: keldrikorrusel avati West End Pub ja Comexi kauplus esimesel korrusel ristiti ümber Westmani poeks.

Firma hoolitseb oma nime ja maine eest. Ilmselt just seetõttu ongi sõlmitud pikaajaline leping näitlejate Jüri Krjukovi ja Aarne Ükskülaga, kes osalevad pea kõigis Comexi tele-, raadio- ja lehereklaamides.

Eestis arvatakse sageli, et suured firmad ei ole veel siia jõudnud ja ilmselt niipea ei tulegi. Et selles osas erandeid on, kinnitab Rootsi gaasitööstusettevõtte AGA otsus luua Eestisse tütarfirma. Eesti AGA-l on esindusruumid Mustamäe teel Talleksi administratiivhoones ja äsjaavatud müügipunkt Peterburi mnt ääres. Balloone, kuhu gaas mahutada, on 2000, on ka üks Volvo veoauto balloonide laialiveoks.

Hetkel kuum