• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Armastatud armee

  Põrgu lahti! Mõni aeg tagasi tuli Eesti noorsandide kaitseteenistusse kutsumisega kurja vaeva näha. Õudusjutud ja -kogemused Vene kroonust ja vihjed samalaadse dedov?t?ina ja ajuloputuse jätkumise kohta kodumaises kaitseväes või ka lihtsalt laiskus lämmatasid Maarjamaa kutsealustes igasugu patriotismi ja sõjaväest viiliti nii kuidas võimalik.
  Kaitseministeerium sai kuulsaks koguni debiilikute kroonukõlbulikuks arvamisega.
  Viimane ajateenistusse kutsumine näitas aga sootuks vastupidist pilti. Põõsasse pugenud patsifistide asemel tormas teenistusse selline hulk priitahtlikke, et mobiliseerijad olid sunnitud osa neist ukse taha jätma. Ei olegi niivõrd oluline, kas tegemist on kauguses terendava NATOga, Baltic Challenge'i või Estpla-rühmade või VIP-kordusõppuste eduka eeskujuga, igatahes on tegemist tähelepanuväärse sündmusega -- suure põlu all olnud institutsioon -- armee -- on suutnud end vastuvõetavaks ja koguni ihaldatavaks muuta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Romek Kosenkranius: kolm probleemi, mille lahendamine toob investeeringud suvepealinna
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Skandaalne Theranos kulutas vilepuhuja jälitamisele 150 000 dollarit
USA ärimaailma üks oodatumaid kohtulahinguid on tuure kogumas - sel nädalal andis oma ütlused vereproovi revolutsiooni lubanud Theranose ekstöötaja ning vilepuhuja Erika Cheung, vahendab CNN.
USA ärimaailma üks oodatumaid kohtulahinguid on tuure kogumas - sel nädalal andis oma ütlused vereproovi revolutsiooni lubanud Theranose ekstöötaja ning vilepuhuja Erika Cheung, vahendab CNN.