• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tartus valmis uus Konsumi selvehall

  Ligi 1500ruutmeetrise üldpinnaga ostukeskuses on peale 750ruutmeetrise müügipinnaga Konsumi selvehalli pinnad renditud kohvikule, juuksurile, apteegile, klaastaara vastuvõtupunktile, mänguasjade, jalatsite, foto- ja kodukaupade kauplustele.
  «Valisime rentnikud nii, et ostukeskuse külastaja võimalikult paljud esmatarbevajadused saaksid seal rahuldatud,» ütles TTK tegevdirektor Tarmo Punger. Tema sõnul investeeriti sisseseadesse ja infotehnoloogiasse üle 2,5 mln krooni ja endise Meltsiveski poe asemele on rajatud Tartu üks moodsamaid ostukeskusi. Peaehitaja oli AS EMV ja pooles ulatuses aitas ehitust rahastada Ühispank. Ostukeskus asub Emajõe kaldapealsel ja hoone kõrvale rajati 80 kohaga parkla.
  Konsumi kaubamärki kannavad seitse kauplust Tallinnas, üks Kohtla-Järvel ja üks Tartus. «Meie äriplaani järgi ehitame Konsumi selvehalle vaid sinna, kus on piisavalt suur ostjaskond,» ütles ASi ETK Konsum juhataja Jaan Marjundi.
  Marjundi sõnul rajatakse Konsumi keti kauplusi kindlasti juurde, kuid konkreetsemaid vihjeid tulevikuplaanide kohta Marjundi ei teinud. Küll aga lubas Tarmo Punger järgmisel aastal Tartusse veel ühe suure kaupluse rajada. «Koha otsingud on lõppjärgus ja võin öelda, et järgmine kauplus tuleb kindlasti sellest suurem,» ütles Punger.
  Kuni 31. augustini kandis frantsiisilepingu alusel Konsumi kaubamärki ka Tartu kaubamaja toidukauplus. Seoses uue ostukeskuse valmimisega see leping lõpetati.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Roheelektrifirma uuendas börsiga tõotusi
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Norra tegi otsa lahti - intressimäärad hakkavad tõusma
Norra keskpank tegi esimesena sammu ülilõdva finantspoliitika karmistamiseks, tõstes baasintressimäärasid 0,25 protsendile. Mitu keskpanka on varsti Norrast eeskuju võtmas.
Norra keskpank tegi esimesena sammu ülilõdva finantspoliitika karmistamiseks, tõstes baasintressimäärasid 0,25 protsendile. Mitu keskpanka on varsti Norrast eeskuju võtmas.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Eesti majaehituse pärandihoidja: aastas jõuan teha kuni 15 palkmaja
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.