• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ühispank loodab teenida 303,7 mln kr

  Tallinna börsil langesid eile enamiku aktsiate hinnad --börsisüsteemis kaubeldavast 25 aktsiast langesid 20 ja tõusid 4 aktsiat. Suhteliselt elavas kauplemises, kus börsi ja vabaturu kogukäive oli 205,99 mln krooni, tegi ÄP indeks eile 2,14protsendise languse 1439,77 punktile.
  Suure huviga oodati eile uudist Ühispanga uue kasumiprognoosi kohta. Mõnikümmend sekundit enne kella 12 avaldatud teate kohaselt on uus prognoos 303,7 mln kr. Hilisemates kommentaarides lisati, et kasumi allikana nähakse eelkõige panga efektiivsuse ja Eesti majanduse kasvu. Konkurentide poolt varem väljapakutud erakorraline kasum aktsiaturult polevat kuigi suur.
  Esialgu ehk liialt optimistlikena tundunud põhjendused, said toetust augustikuu rekordilise kasumi näol, mis oli 37,8 mln krooni. Aktsia hind näitas pärastlõunal vaikset tõusutendentsi ja lõpetas päeva 157--159 kroonil.
  Erakordselt kiire tõusu tegi eile Tallinna Panga aktsia -- +15,5% 125 kroonile. Tõusu taga võib olla tugeva augustikasumi ootus.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Tahe Outdoors suurendas kahjumit
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.