• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kauplemine börsil rahuneb

  Vaikne ja ilma eriliste liikumisteta periood Tallinna börsil kestab. Börsisüsteemi käive püsis eile viimaste päevade keskmisel tasemel -- 76,6 mln kr. ÄP indeks jäi praktiliselt muutumatuks, kerkides päevaga 0,06%, 1417,38 punktile.
  Erinevatest sektoritest oli eile edukaim tööstussektor, mis kerkis neljandat päeva järjest uuele rekordtasemele -- eile +0,61%, 101,34 punktile. Edukaim tööstusettevõte oli eile Tallinna külmhoone aktsia, mis kerkis päevaga veidi üle 4 protsendi, 43,5 kroonile.
  Tööstussektori käive oli siiski suhteliselt tagasihoidlik -- 11,44 mln kr, moodustades börsisüsteemi kogukäibest vaid ca 15% ja jäädes tunduvalt alla endiselt elavalt kaubeldavatele pangaaktsiatele, mille eilne kogukäive oli 54,7 mln kr. Eilne kõige elavamalt kaubeldud aktsia oli samuti pangaaktsia -- Hoiupanga aktsia 15,68 mln kr.
  Teist päeva järjest tegi kogu börsisüsteemi suurima tõusu turvafirma ESS aktsia. Eilne tõus (13,73%) viis aktsia hinna päeva lõpuks 116,0 kr tasemele. Kauplemine ESSi aktsiaga pole siiski väga aktiivne. Eile registreeriti 10 tehingut kogukäibega 830 841 krooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Romek Kosenkranius: kolm probleemi, mille lahendamine toob investeeringud suvepealinna
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Skandaalne Theranos kulutas vilepuhuja jälitamisele 150 000 dollarit
USA ärimaailma üks oodatumaid kohtulahinguid on tuure kogumas - sel nädalal andis oma ütlused vereproovi revolutsiooni lubanud Theranose ekstöötaja ning vilepuhuja Erika Cheung, vahendab CNN.
USA ärimaailma üks oodatumaid kohtulahinguid on tuure kogumas - sel nädalal andis oma ütlused vereproovi revolutsiooni lubanud Theranose ekstöötaja ning vilepuhuja Erika Cheung, vahendab CNN.