• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Baltika suurendab müüki Ukrainas

  AS Baltika avas sel kuul Kiievis firmakaupluse ja kavatseb järgmisel aastal luua veel kolm-neli kauplust Ukrainas. Firma tahab oma käibe Ukrainas kasvatada järgmise aasta lõpuks üle 15 miljoni krooni.
  Baltika juhatuse esimees Meelis Milder ütles, et seni on ettevõte Ukraina turgu jälginud ja hoidnud sealseid kontakte. «Tänavu on firma esimesed pilootprojektid, sh firmapoe ettevalmistamine, töösse läinud,» lisas Milder.
  «Ukraina turg on meile vähemalt lähemal kahel aastal suurima kasvupotentsiaaliga,» sõnas Milder.
  Baltikal on praegu Ukrainas kaks partnerit, mõlemale on Milderi sõnul tehtud ettepanek pakkuda välja oma visioon Baltika kaupluste ketist. Ilmselt ühe neist valib Baltika oma põhioperaatoriks Ukrainas, lisas Milder.
  Kahe nädala pärast avab Baltika oma firmapoe ka Venemaal Jekaterinburgis. Baltika Moskva firmapood töötab Milderi sõnul korralikult.
  Baltika ekspordimaht moodustab tänavu prognooside järgi 140 mln krooni. ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Autojuhtide puudus sundis Briti valitsust järele andma
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.