2. oktoober 1997 kell 22:00

Valmis riigikontrolli aastalõpu tööplaan

Uute objektide hulgas on teiste seas 1998. aasta riigieelarve eelnõu analüüs, mis peab lõppema oktoobris. Mahukama osa riigikontrolli tööst moodustavad riigiasutuste ja avalik-õiguslike isikute majandustegevuse kontroll ja riigieelarvest sihtotstarbeliselt eraldatud raha kasutamine. Kuna paljud riigile kuulunud ettevõtted on erastatud, keskendub riigikontroll riigiametite ja ministeeriumite tegevusele.

Riigikontrolli arendusosakonna juhataja Jaan Tedder ütles, et kõikide objektide nimesid, kus sel sügisel kontrolli alustatakse, ei saa avalikustada.

Alustada tahetakse selle aasta neljandas kvartalis kohalike omavalitsuste tulude ja kulude analüüsi ning mitme Lõuna-Eesti valla- ja linnavalitsuse revisjoni. Järelkontroll toimub valitsusside, lennuameti, riikliku VEB-fondi suhtes.

Hetkel kuum