• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kastrupi lennuvälja koormus kasvab

  Viit lennufirmat ühendav Star-allianss, kuhu peale Skandinaavia SASi kuuluvad ka Saksa Lufthansa ja USA United Airlines, plaanib osa lendude üleviimist Taani Kastrupi lennuväljale.
  Esimene samm selles suunas tehakse 28. oktoobril, mil SASi lennud Tokiosse ja Bangkokki viiakse Stockholmi Arlanda lennuväljalt üle Taani.
  «Kaugemas perspektiivis võidakse Kopenhaagenisse üle tuua ka osa Lufthansa lende, mis praegu väljuvad ülekoormatud Frankfurdi lennuväljalt. Kastrupi lennuväljal aga on kasutamata võimsusi,» ütles SASi Taani infodirektor Trula Rasmussen.
  Kastrupile pakuvad uusi võimalusi ka teised Põhja-Saksamaa linnad. Nii näiteks ei ole oma rahvusvahelist lennuvälja Berliinil. Kastrupist võib saada sõlmpunkt ka Star-alliansi Venemaa ja Balti riikide lendudel.
  1996. aastal ulatus Kastrupi reisijate arv 16,1 miljonini. Tänavu peaks reisijate arv kasvama 17 miljonini ning aastaks 2000 20 miljonini. DI
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Romek Kosenkranius: kolm probleemi, mille lahendamine toob investeeringud suvepealinna
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Aasia turud jätkasid langust
Aasia turud jätkasid langust, sest investorid kardavad jätkuvalt kinnisvaraarendaja Evergrande pankrotti, mis võib mõjutada kogu maailma majandust ja finantssüsteemi, vahendab Reuters.
Aasia turud jätkasid langust, sest investorid kardavad jätkuvalt kinnisvaraarendaja Evergrande pankrotti, mis võib mõjutada kogu maailma majandust ja finantssüsteemi, vahendab Reuters.
Kinnisvara areneb – tahaks ka sellest osa
Käes on uus nädal ja uus märkimisperiood. Eilsest on võimalik märkida endale Arco Vara osalust. Mina hetkel aktsionär pole, aga kuna Arco Vara tundub huvitav ettevõte, siis otsustasin analüüsida, kas on aeg seda muuta.
Käes on uus nädal ja uus märkimisperiood. Eilsest on võimalik märkida endale Arco Vara osalust. Mina hetkel aktsionär pole, aga kuna Arco Vara tundub huvitav ettevõte, siis otsustasin analüüsida, kas on aeg seda muuta.
Suurest perest kallite autodeni: eksperdid paljastavad oma suurimad rahalised eksimused
Financial Timesi eksperdid paljastasid, missugused olid nende suurimad rahalised ebaõnnestumised.
Financial Timesi eksperdid paljastasid, missugused olid nende suurimad rahalised ebaõnnestumised.