• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  ÄP indeks allpool 1300 punkti

  Aktsiate hinnad Tallinna börsil jätkasid loius kauplemises viimastele päevadele iseloomulikku vaikset üles-alla kõikumist, kerge suundumusega allapoole. ÄP indeks langes päevaga 0,66% ja lõpetas börsipäeva 1295,89 punktil. Viimati käis ÄP indeks allpool 1300 punkti piiri kuu aega tagasi, 15. septembril. Börsi ja vabaturu päevakäive on jätkuval tagasihoidlik, ulatudes eile 334 registreeritud tehingus 63,74 kroonini.
  Börsi eilset stabiilsust iseloomustab kasvõi fakt, et rohkem kui 2protsendise muutuse tegid päevaga vaid kaks aktsiat -- Leks Kindlustus 3,16 protsenti üles ja Harju Elekter 2,62 protsenti alla. Leks kindlustuse aktsiaga erilist kauplemist ei toimunud. Harju Elektri aktsia käive tõusis aga eile 2,1 mln kroonini, mis on selle aktsia suuruselt teine päevakäive (suurim oli käive Harju Elektri aktsia esimesel börsipäeval). Väikese elavnemise võis tingida majandustulemuste avalikustamine eile, mille kohaselt on ettevõtte saavutanud 9 kuuga 95,2% aasta kasumiprognoosist.
  Elav kauplemine käib Hoiupanga märkimisõigustega, eile registreeriti 31 tehingut käibega 669 460 kr. Hind on esialgselt 4,0 kr tasemelt langenud 3,4--3,5 kroonile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Euroopa liidrid annavad Poolale viimase võimaluse
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.