• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Enamkaubeldud olid pangad

  Aktsiate hinnad Tallinna börsil näitasid reedel rahunemise märke. Veidi rahutumalt liikusid vabaturu ettevõtete aktsiad. ÄP indeks tegi päevaga 0,52protsendise tõusu 1069,4 punktile. Börsi ja vabaturu kogukäive ulatus reedel registreeritud 423 tehingus 105,38 mln kroonini.
  Kauplemine oli väga volatiilne reedel vabaturul. Kuuest vabaturul kaubeldavast aktsiast jäi ühe sulgemishind neljapäevaga võrreldes muutumatuks, ülejäänute muutused jäid vahemikku 6,23% kuni 10,66%. Vabaturu aktsiate käive oli samas äärmiselt väike ja hindade suur muutus tuli ostu- ja müügihinna suurest vahest.
  Suurem kauplemisaktiivsus langes kolme suurema panga aktsiale, mis koos andsid ca 87% börsisüsteemi kogukäibest. Suurima käibega (48,7 mln kr) oli Hoiupanga aktsia. Pangaaktsiate hinnad samas oluliselt ei muutunud.
  Huvitavamaid liikumisi võib börsil tulla sel nädalal. Nimelt on pankadelt oodata oktoobrikuu majandustulemuste avalikustamist. Kas vähelikviidne turg on võimeline uudistele korralikult reageerima, on raske öelda. Kindel on aga see, et kui tulemused peaksid jääma oodatule alla, liigub ka üliemotsionaalne turg veidi alla.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Nafta hind pöördus uuesti langusesse
Nafta hinnad kukuvad täna koos ülejäänud finantsturgudega, sest kahtluse alla on seatud praeguste vaktsiinide efektiivsus omikrontüve vastu, vahendab Reuters.
Nafta hinnad kukuvad täna koos ülejäänud finantsturgudega, sest kahtluse alla on seatud praeguste vaktsiinide efektiivsus omikrontüve vastu, vahendab Reuters.
Elektrilevi tõstab hindu
Riiklik jaotusvõrguettevõte Elektrilevi tõstab alates 1. märtsist 3 protsenti võrgutasu, see tõuseb 3 sendilt kilovatt tunni eest 3,1 sendile (31,4 eurole megavatt-tunni eest).
Riiklik jaotusvõrguettevõte Elektrilevi tõstab alates 1. märtsist 3 protsenti võrgutasu, see tõuseb 3 sendilt kilovatt tunni eest 3,1 sendile (31,4 eurole megavatt-tunni eest).
USA kaubanduspüha tabas ootamatu pööre
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.