• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Vilniuse Pank kaalub Eesti firmade rahastamist

  Vilniuse Pank kaalub võimalust pakkuda Eesti firmadele odavamaid laene, kui seda suudavad praegu teha Eesti pangad.
  Küsimus tõusis päevakorda pärast seda, kui Eesti pangad tõstsid laenude intressimäärasid 13--14 protsendini, kirjutas ajaleht Respublika.
  «Meil on Eestiga seoses tõsised kavatsused. Oleme valmis andma laene headele firmadele,» ütles Vilniuse Panga juhatuse aseesimees Gintautas Bareika. Tema sõnul vajab olukord kõigepealt uurimist. Vilniuse Pank kavatseb ka kaudset osalemist Eesti väärtpaberiturul.
  Bareika märkis, et Eesti keskpanga otsus tõsta kohustusliku reservi määra on õige.
  Leedu keskpangapoliitika osakonna juhataja Gitamnas Nauseda ütles, et Eesti pankade likviidusprobleemid ei mõjuta Leedu firmasid. Tema sõnul ei ole Leedu pangad kriisis. BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Romek Kosenkranius: kolm probleemi, mille lahendamine toob investeeringud suvepealinna
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kinnisvara areneb – tahaks ka sellest osa
Käes on uus nädal ja uus märkimisperiood. Eilsest on võimalik märkida endale Arco Vara osalust. Mina hetkel aktsionär pole, aga kuna Arco Vara tundub huvitav ettevõte, siis otsustasin analüüsida, kas on aeg seda muuta.
Käes on uus nädal ja uus märkimisperiood. Eilsest on võimalik märkida endale Arco Vara osalust. Mina hetkel aktsionär pole, aga kuna Arco Vara tundub huvitav ettevõte, siis otsustasin analüüsida, kas on aeg seda muuta.
Venipak avab Eestis kaks uut pakisorteerimise keskust
Venipak kavatseb Eestis investeerida 200 000 eurot, avada kaks uut pakkide sorteerimiskeskust Türil ja Viljandis.
Venipak kavatseb Eestis investeerida 200 000 eurot, avada kaks uut pakkide sorteerimiskeskust Türil ja Viljandis.
Suurest perest kallite autodeni: eksperdid paljastavad oma suurimad rahalised eksimused
Financial Timesi eksperdid paljastasid, missugused olid nende suurimad rahalised ebaõnnestumised.
Financial Timesi eksperdid paljastasid, missugused olid nende suurimad rahalised ebaõnnestumised.