• OMX Baltic0,22%300,68
  • OMX Riga0,06%893,52
  • OMX Tallinn0,12%2 071,16
  • OMX Vilnius0,3%1 206,04
  • S&P 5000,83%6 279,35
  • DOW 300,77%44 828,53
  • Nasdaq 1,02%20 601,1
  • FTSE 1000,00%8 822,91
  • Nikkei 2250,06%39 810,88
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,85
  • GBP/EUR0,00%1,16
  • EUR/RUB0,00%92,76
  • OMX Baltic0,22%300,68
  • OMX Riga0,06%893,52
  • OMX Tallinn0,12%2 071,16
  • OMX Vilnius0,3%1 206,04
  • S&P 5000,83%6 279,35
  • DOW 300,77%44 828,53
  • Nasdaq 1,02%20 601,1
  • FTSE 1000,00%8 822,91
  • Nikkei 2250,06%39 810,88
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,85
  • GBP/EUR0,00%1,16
  • EUR/RUB0,00%92,76
  • 12.12.97, 00:00
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Buldogi pubis saab hea kõhutäie

- avatud iga päev kella 10--24

Artikkel jätkub pärast reklaami

Artikkel jätkub pärast reklaami

- eelroad 10--35 kr
- põhiroad 29--70 kr
- magustoidud 19--24 kr
- alkoholivabad joogid alates 10 kr

Artikkel jätkub pärast reklaami

- alkohoolsed joogid alates 12 kr
ASi Electrolux Eesti kodumasinate divisjoni direktor Alar Maarend einestab Nõmme kaubanduskeskuses asuvas Buldogi pubis esmakordselt ja jääb lõunatunniga rahule.
Olles tuttav pubikultuuriga, hindab ta söögikoha interjööri sümpaatselt asjakohaseks, ehkki napiks. Seintel on raamitud reklaampildid, laes ripuvad õllevimplid, nurgas seisab piljardilaud. Ka esimese saali nurgas olev teler ei häiri, ehkki Maarendi arvates on küsitav, kas pildikast ikka peab õllejoomise ja söögikohas olema. Pubi teine saal on heledast puidust mööbliga ja avaram. Kui ees on valdavalt neljased lauad, siis heledas saalis saavad end mugavalt sättida kuni kuuesed seltskonnad.
Laialt naeratav kompetentne kelner muudab valiku lihtsaks
Buldogi pubi teenindus on silmapaistvalt sõbralik ja kompetentne. Oma ametit nautiv naerusuine kelner Aimar ei jää ühtegi vastust võlgu. Üksnes tänu sellisele klienti suhtumisele võib sinna julgelt tagasi minna. Kogu perega Alar Maarend küll sinna ei läheks -- väikestele lastele liiga igav, kuid tänaval kohatud tuttavaga juttu ajama küll, võib-olla ka vanema pojaga kahekesi mehejuttu puhuma. Omaette oleku võimalusi on piisavalt.
Napp ja stiilselt kujundatud menüü on laual. Külalisel tuleb valik kergelt. Eelroa asemel tellib ta egiptuse lambaliha supi (19 kr), põhiroaks kelneri soovitusel kreeka karbonaadi (59 kr), mis peaks olema suhteliselt terav. Seitsme lisandi hulgast valib ta prae kõrvale küüslaugukartulid. Suitsuribi (55 kr) oleks külalisele samuti meeldinud proovida, ent kreeka toit tundub põnevam.
Mina jätan maitsmata krevetisupi Carmen (28 kr), sest õllekõrvaste roogade valik tundub hõrgutav: põldoad küüslaugukastmes (12 kr), lõhepirukas (22 kr), silmud (35 kr). Valin juustupallid (19 kr). Põhiroaks võtan ühe kallima: mereforelli krevetikastmes (70 kr) kelneri soovitatud tavalise keedukartuliga.

Artikkel jätkub pärast reklaami

Et pubi jook on õlu, tellime seda meiegi. Alar Maarendi sõnul pole õllevalik (12 sorti) just eriti suur, kuigi on hea, et esindatud on ka alkoholivaba humalajook. Hinnad mahuvad vahemikku 12--30 krooni. Külaline ihkaks näha joogikaardil ka suuremat veinivalikut, ehkki pubi puhul pole see primaarne.
Tulised juustupallid on mõnusad, neist võiks kõhu täiski süüa. Alar Maarendi supp on paks ja toitev, ka liha maitset saab tunda, ehkki meelsamini sööks ta suppi kuumemalt. Supp, mis on pubis asjakohane, ent restoranis kohatu.
Kreeka karbonaad jätab Maarendile hea mulje: liha on kaetud kuuma sibula-paprika-tomati kastmega. Just nii, nagu on õige serveerida! Lisandiks leidub hiiglaslikul taldrikul porgandit, maisi, hernest, kapsast jne.
Tore, et praadidel pole stampselt sama salat, sest minu mereforelliprae juurde kuulub mahlane segasalat tomati ja sidruniga. Viimase serveerimisel on kokk küll veidi eksinud, sest nii õhukesest viilust pole kuidagi võimalik forellile mahla tilgutada. Kastet aitaks kauem soojana püsida kuumutatud taldrik.
Eine lõpetab tass head kohvi (10 kr) ja firmamagustoit Buldog M (24 kr) hapukast keedisest, rullbiskviidist ja vahukoorest.
Külalise hinnang 10 punkti süsteemis

Artikkel jätkub pärast reklaami

- toiduvalik 8
- joogivalik 6
- teenindus 8
- kiirus 10

Artikkel jätkub pärast reklaami

- puhtus 8
- sisekujundus 7

Seotud lood

Äriplaan 2026

Äriplaan 2026

Uurime välja Eesti majanduse arengusuunad 2026. aastal, et ettevõtjatel ja tippjuhtidel oleks, millele tuginedes järgmist aastat planeerida.

Kas eksport ja kaitsetööstuse areng võiksid Eesti majandusele uue käigu sisse aidata? Kuidas näevad Põhjamaade ettevõtjad ja tippjuhid Eesti võimalusi rahvusvahelisel areenil ning kas nad plaanivad siia investeerida? Kuhu investeerivad ning millele tõmbavad pidurit Eesti ettevõtjad? Missugune on riigi äriplaan 2026. aastaks? Kõigile nendele küsimustele saad vastuse 17. septembril Eesti mõjukaimal majanduskonverentsil Äriplaan!

Enda kogemust tulevad Eestisse jagama ülemaailmse ulatusega Rootsi masina- ja metallitööstusettevõte Hanza AB asutaja ja tegevjuht Erik Stenfors ning Telia Company president ja tegevjuht Patrik Hofbauer.

  • Toimumisaeg:
    17.09.2025
  • Alguseni:
    2 k 12 p 14 t
  • Toimumiskoht:
    Tallinn

Hetkel kuum

Podcastid

Tagasi Äripäeva esilehele