• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Farmaatsiatehase vale arusaam

  Eile süüdistasid Tallinna farmaatsiatehase juhid ettevõtte ümber tekkinud skandaalis Läti firma Olainfarm juhti Valeri Malõginit.
  Samas jätsid nad aga tähelepanuta, et konkurendi rünnakud said võimalikuks ettevõtte enda valede tõttu. Skandaalis ei olnud süüdi mitte konkurent, vaid farmaatsiatehase juhid ise, kes avalikkusele korduvalt valetasid. Konkurent kasutas seda lihtsalt enda kasuks ära. Malõginil ei olnud mingi probleem farmaatsiatehase mainet rikkuda, sest ettevõte aitas sellele ise oma tegevusega kaasa. Kui esimene vale oli avalikkuse ette jõudnud, siis oleks farmaatsiatehas pidanud oma partnerite, aktsionäride ja avalikkuse ees vabandama. Selle asemel eelistati aga jätkuvalt valetamist. Nüüd on juba liiga hilja ennast õigustada ja konkurenti kõigis oma pattudes süüdistada. Farmaatsiatehase juhtkond kallas ise ennast sopaga üle. Konkurent lihtsalt hoiatas börsi ja avalikkust, et tegemist on määrdunud ettevõttega.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Tahe Outdoors suurendas kahjumit
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.