11. detsember 1997 kell 22:00

Farmaatsiatehase vale arusaam

Eile süüdistasid Tallinna farmaatsiatehase juhid ettevõtte ümber tekkinud skandaalis Läti firma Olainfarm juhti Valeri Malõginit.

Samas jätsid nad aga tähelepanuta, et konkurendi rünnakud said võimalikuks ettevõtte enda valede tõttu. Skandaalis ei olnud süüdi mitte konkurent, vaid farmaatsiatehase juhid ise, kes avalikkusele korduvalt valetasid. Konkurent kasutas seda lihtsalt enda kasuks ära. Malõginil ei olnud mingi probleem farmaatsiatehase mainet rikkuda, sest ettevõte aitas sellele ise oma tegevusega kaasa. Kui esimene vale oli avalikkuse ette jõudnud, siis oleks farmaatsiatehas pidanud oma partnerite, aktsionäride ja avalikkuse ees vabandama. Selle asemel eelistati aga jätkuvalt valetamist. Nüüd on juba liiga hilja ennast õigustada ja konkurenti kõigis oma pattudes süüdistada. Farmaatsiatehase juhtkond kallas ise ennast sopaga üle. Konkurent lihtsalt hoiatas börsi ja avalikkust, et tegemist on määrdunud ettevõttega.

Hetkel kuum