Eurodirektiiv tähtsam inimeste tervisest

26. märts 1998, 00:00

Eile ilmutas uudisteagentuur BNS huvitava ja pisut ka kurva uudise. Sotsiaalminister Tiiu Aro teatas, et suveajale ülemineku poolt on rohkem argumente kui vööndiaja jätmiseks. Kõige olulisemaks argumendiks pidas sotsiaalminister seda, et suveajale ülemineku poolt on välisministeerium, kes viitab vastavatele eurodirektiividele. Aro tõdeb, et suveajale üleminek mõjub inimeste tervisele halvasti, tekitades unehäireid ja stressi. See on aga Aro arvates teisejärguline. Kui direktiiv seda käsib, siis on sotsiaalminister ja endine arst Aro nõus inimeste tervise peale vilistama.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing