20. mai 1998 kell 22:00

Traadita telefonid

Hind Eestis on lubatud juhtmeta telefonid sagedusstandardiga CT-1, CT-2 ja DECT, millest esimene on analoogtelefon ja teised kaks digitaaltelefonid. Standardi CT0 kasutamine on Eestis keelatud. Lubatud on ainult elektersideinspektsioonilt heakskiidu saanud traadita telefonide kasutamine.

Raadius Üldjuhul on seda tüüpi telefonide tegevusraadius lagedal maal kuni 300 meetrit. Majade sees ja suurte ehituskonstruktsioonide läheduses on raadius väiksem.

Side Paljud traadita telefonid võimaldavad pidada sidet kaasaskantava toru ja büroolaual asetseva jaama vahel, mis on kasulik majas ringi liikuvale inimesele. Pealtkuulamise ja salaja teie arvel helistamise eest on paremini kaitstud digitaaltelefonid.

DECT Lisaks tavalisele telefonikõnele võimaldab DECT edastada ka tekstiteateid, kujutist ja andmepakette. DECT hakkab üha enam täitma GSM-võrgu ja koduse juhtmeta telefoni vahelise silla rolli.

Hetkel kuum