3. juuni 1998 kell 22:00

Xeroxi masinas paber kinni ei jää

Xeroxi uus digitaalne paljundusmasin DC 220 suudab tavalise bürookombainina saata ja vastu võtta fakse, skaneerida, kopeerida ning printida. Lisaks on see spetsiaalse võrgukaardi abil ühendatav firmasisesse võrku, nii et kõiki neid toiminguid saab teha ka arvuti vahendusel.

Samaaegselt kõiki funktsioone siiski kasutada ei saa, see võib tekitada järjekordi. Viimaseid aitab vältida mälu. DC 220 mälu suurus on 10 megabaiti, mis tähendab kuni 50 lehte A4 mõõtmetes paberit, mille pinnast on trükivärviga kaetud viis protsenti. Mälu on laiendatav 50 A3 formaadis kahepoolse lehe säilitamiseni, st 250 megabaidini.

DC 200 võimaldab dokumente suurendada ja vähendada vahemikus 25--400%. Paberikassett mahutab 500 lehte, see on laiendatav 2000 leheni.

DC 220 saab trükkida ümbrikele ja kopeerida paberi mõlemale küljele. Esimese koopia teeb masin üheminutilise soojenemisaja järel 4,7 sekundiga. DC 220 skaneerimiskiirus on 20 tavaformaadis paberilehte sekundis ja faksimiskiirus kaheksa lehekülge minutis.

Tavalise paberiga opereeriv DC 220 kasutab trükkimisel kvaliteetse tulemusega lasertehnoloogiat.

Kui tavalises koopiamasinas arvatakse olevat kuni kaheksa kohta, kus paber võib paljundamisel kinni jääda, siis uuel Xeroxil on nende kohtade arvu vähendatud kaheni.

Hetkel kuum