16. juuni 1998 kell 22:00

ClimaBoxiga aknad õhutavad ruume

Uute tihedate akende paigaldajad leiavad end tihti probleemi ees, et ruumides jääb õhku väheks. Saksa PVC-profiili valmistaja KBE loodud ja patenteeritud ClimaBox tagab ruumide õhuvahetuse akna olulisi funktsionaalseid omadusi kahjustamata ja akent ennast avamata.

Akna ülaossa koos spetsiaalse täiendprofiiliga paigaldatav ClimaBox toimib mehaaniliselt, reageerides sise- ja välisõhurõhu erinevustele. Rõhkude normaalse suhte puhul on ClimaBox avatud asendis ja võimaldab ruumidele vajaliku õhuvahetuse.

Välisrõhu kasvamise korral sulgub ClimaBox automaatselt tihedalt. Sellisel tööpõhimõttel toimivana tagab ClimaBox ruumide nõutava õhuvahetuse, välistades liigse soojakao ja tuuletõmbe ning säilitab mürakaitse.

Isereguleeruv õhutussüsteem hoiab ka ruumide niiskustasakaalu, mida rikuvad köögis toiduvalmistamise ja du?iruumis veeaurud (ruumidesse jäänud niiskus võib olla soodne hallitusseenele).

KBE-ClimaBox on läbinud Saksamaa Rosenheimi aknainstituudi katsetused, mis kinnitavad, et toode tagab elu- ja tööruumide nõutava ventilatsiooni. ClimaBoxi saab vajadusel varustada ka spetsiaalse õhufiltriga, mis leevendab allergikuid varitsevaid ohte.

Hetkel kuum