• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  ClimaBoxiga aknad õhutavad ruume

  Uute tihedate akende paigaldajad leiavad end tihti probleemi ees, et ruumides jääb õhku väheks. Saksa PVC-profiili valmistaja KBE loodud ja patenteeritud ClimaBox tagab ruumide õhuvahetuse akna olulisi funktsionaalseid omadusi kahjustamata ja akent ennast avamata.
  Akna ülaossa koos spetsiaalse täiendprofiiliga paigaldatav ClimaBox toimib mehaaniliselt, reageerides sise- ja välisõhurõhu erinevustele. Rõhkude normaalse suhte puhul on ClimaBox avatud asendis ja võimaldab ruumidele vajaliku õhuvahetuse.
  Välisrõhu kasvamise korral sulgub ClimaBox automaatselt tihedalt. Sellisel tööpõhimõttel toimivana tagab ClimaBox ruumide nõutava õhuvahetuse, välistades liigse soojakao ja tuuletõmbe ning säilitab mürakaitse.
  Isereguleeruv õhutussüsteem hoiab ka ruumide niiskustasakaalu, mida rikuvad köögis toiduvalmistamise ja du?iruumis veeaurud (ruumidesse jäänud niiskus võib olla soodne hallitusseenele).
  KBE-ClimaBox on läbinud Saksamaa Rosenheimi aknainstituudi katsetused, mis kinnitavad, et toode tagab elu- ja tööruumide nõutava ventilatsiooni. ClimaBoxi saab vajadusel varustada ka spetsiaalse õhufiltriga, mis leevendab allergikuid varitsevaid ohte.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.