• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hansapank kerkis ligi 10%

  Suurenenud nõudlus Eesti pangaaktsiate järele Helsingi börsil viis hoolimata tagasihoidlikust käibest Eestis kiirelt ülespoole aktsiate hinnad ka Tallinna börsil. Liideraktsiate tõus tõmbas tõusule ka ülejäänud turu ning ÄP indeks lõpetas päeva 4,83protsendise tõusu järel 419,29 punktil.
  Börsi ja vabaturu kogukäive jäi eile tagasihoidlikuks, ulatudes 347 registreeritud tehingus vaid 28,16 mln kroonini.
  Suurema osa börsi päevakäibest andsidki pangaaktsiad, mille käibed jäid eile suhteliselt ühtlasesse, 1,4 mln (Tallinna Pank) kuni 8,3 mln (Hansapank) krooni piiresse. Ainsa mittepangaaktsiana suutis eile üle miljonikroonist käivet näidata Norma aktsia, mille hind kerkis suhteliselt elavas kauplemises 6,15 protsenti, 34,5 krooni tasemele.
  Mitmed maaklerid viitasid ka eilsele positiivsele liikumisele Venemaa turul, mis kahtlemata toetas Eesti aktsiaid. Samuti lisab järgnevateks päevadeks optimismi väidetav põhjanaabrite kasvav huvi Eesti blue chip'ide vastu, mida iseloomustab ka eilne juhtaktsiate kiire tõus -- Hansapanga aktsia kerkis 9,4%, Hoiupank 6,9%, Norma 6,15% jne.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

TalTechi teadur: süsinikdioksiid tuleb kinni püüda
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Ampler avas Berliinis uue peakorteri
Elektrijalgrattaid tootev Ampler Bikes avas uue peakorteri ja esinduspoe Berliinis ning on tulevikus osas positiivne, vahendab ettevõtte uudises.
Elektrijalgrattaid tootev Ampler Bikes avas uue peakorteri ja esinduspoe Berliinis ning on tulevikus osas positiivne, vahendab ettevõtte uudises.
Raadiohommikus: uue riskifondi miljonid, meelerahu ja politseinikud allilmas
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Raadiohommikus: kust tuleb töökius ning kuidas peab maitsema veganpihv?
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.