25. juuni 1998 kell 22:00

Rema 1000 kaasas Rootsi investorid

Seni haldas Rema 1000 kaubaketti Eestis Inventor Tradingule kuulunud Remagro AS. 18. juunil alla kirjutatud lepinguga loodud uues Rema 1000 kaupluseketti haldavas ning hulgimüügiga tegelevas ettevõttes Dagab Baltic AS on Inventor Tradingu ja Dagab AB osa-lus võrdne.

Praegu üle Eesti 12 kauplust omava ASi Rema 1000 Eesti tegevdirektori Guido Pärnitsa sõnul on Dagab Baltic ASil plaanis kaupluste arvu seoses kavandatavate investeeringutega tunduvalt suurendada.

Dagab AB tegevdirektor Erik Olsson ütles, et ettevõtte kasumit ning eestlaste ostujõu kasvu arvestades laiendatakse äritegevust. Uue teenusena kavatseb Dagab Baltic senise jaekaubanduse kõrval alustada ka hulgimüügiga.

Aastaks 2000 prognoosis ASi Inventor Trading tegevdirektor Stein Skjørshammer Rema 1000 keti käibeks Eestis umbes 800 miljonit krooni.

Hetkel kuum