• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kahesüsteemne GSM jõudis müüki

  Möödunud nädalal jõudis Eestisse müügile esimene kahesüsteemne GSM-mobiiltelefon Ericsson SH 888. See eesti- ja venekeelse menüüga mudel töötab nii GSM 900 kui ka GSM 1800 võrgus. Praegu toimib 1800megahertsise sagedusega EMT GSM-võrk vaid Tallinna kesklinnas.
  SH 888 vahetab võrku automaatselt, kasutaja seda tähele ei pane. Võrgu vahetus sõltub signaali kvaliteedist ja võrgu koormusest. Väliselt on SH 888 varasema Ericssoni mudeliga GH 688 üsna sarnane.
  Telefoni sisse on ehitatud andmesidemodem, ühendus laua- või sülearvutiga võib toimuda nii kaabli kaudu kui infrapunaühendust kasutades. Seega saab sülearvutiga suvalises punktis olles koostada dokumendi ja faksida või meilida see läbi Ericssoni telefoni. Eraldi andmesideseadmeid ostma ei pea. SH 888 ühendub infrapunamodemi kaudu ka peagi müüki tuleva Ericssoni pihuarvutiga MC 16.
  Erinevalt 688st näitab uus telefon kümne viimati vastatud kõne telefoninumbrit. Helisemise ajal clr-nupule vajutamine summutab helisemise signaali, kuid ei vasta kõnele. Nii on mugav koosolekult lahkuda, et ukse taga telefoniga rääkima hakata. Helisemismeloodiaid saab ka ise komponeerida. Helitugevust saab käigupealt muuta SH 888 korpuse välisküljel olevate nuppude abil.
  Telefoni karbis on ka üks CD-ROM ja kuus arvutiketast, mis sisaldavad tarkvara telefoni ja arvuti koos kasutamiseks.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Roheelektrifirma uuendas börsiga tõotusi
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Norra tegi otsa lahti - intressimäärad hakkavad tõusma
Norra keskpank tegi esimesena sammu ülilõdva finantspoliitika karmistamiseks, tõstes baasintressimäärasid 0,25 protsendile. Mitu keskpanka on varsti Norrast eeskuju võtmas.
Norra keskpank tegi esimesena sammu ülilõdva finantspoliitika karmistamiseks, tõstes baasintressimäärasid 0,25 protsendile. Mitu keskpanka on varsti Norrast eeskuju võtmas.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Eesti majaehituse pärandihoidja: aastas jõuan teha kuni 15 palkmaja
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.