• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hulgifirmadel üha raskem

  Toiduainete ja tööstuskaupade hulgimüügiga tegelev AbeStock on püsinud sellel aastal pidevas kasumis, ütles ASi AbeStock tegevdirektor Tõnu Lume. «Midagi müstilist meil ei ole, hulgimüügiga mingeid suuri kasumeid ei saa,» ütles ta.
  ASi Tridens peadirektor Juho Ojasoo ütles, et tema arvates erilist pessimismi hulgimüüjate hulgas märgata ei ole, ainult tööd tuleb rohkem teha. Peamiselt alkohoolsete jookide hulgimüügiga tegelev AS Tridens tegutseb Ojasoo sõnul kooskõlas eelarvega ning täidab aasta lõpuks 7,8 miljoni krooni suuruse kasumiprognoosi.
  Kuus aastat tegutsenud piimatoodete hulgimüügifirma AS Piimar ei ole kordagi kahjumisse langenud ning on ka praegu tegevdirektor Inna Murre sõnade kohaselt kasumis. «Tahame aasta lõpuks kasumiplaani täita, kuid täpselt praegu kommenteerida ei soovi,» ütles Murre.
  Eestis toodetud maiustuste hulgimüügiga tegeleva ASi Laheland ostujuhi Ene Angerjärve sõnul jäi ettevõte esimesel poolaastal kahjumisse, kuid maiustuste puhul on see normaalne. «Kommi süüakse ikka jõulude ajal,» lisas Angerjärv. AS Laheland plaanib aasta kokkuvõttes kasumiga lõpetada.
  Rema 1000 kauplusteketti varustav AS Remagro kandis poolaastaga 0,5 mln kr kahjumit, mis on Remagro finantsdirektori Merike Väljaku sõnul esimese poolaasta kohta tavaline. Remagro tulemusi ei tohi vaadata eraldi Rema kontsernist, sest Rema 1000-le müüme vahel nullvaheltkasuga ja Rema juurutusperiood Eestis lõpeb mõne aasta pärast, ütles Väljak. Tema sõnul sõltub Remagro aastatulemus käibest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Romek Kosenkranius: kolm probleemi, mille lahendamine toob investeeringud suvepealinna
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Skandaalne Theranos kulutas vilepuhuja jälitamisele 150 000 dollarit
USA ärimaailma üks oodatumaid kohtulahinguid on tuure kogumas - sel nädalal andis oma ütlused vereproovi revolutsiooni lubanud Theranose ekstöötaja ning vilepuhuja Erika Cheung, vahendab CNN.
USA ärimaailma üks oodatumaid kohtulahinguid on tuure kogumas - sel nädalal andis oma ütlused vereproovi revolutsiooni lubanud Theranose ekstöötaja ning vilepuhuja Erika Cheung, vahendab CNN.