• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hansapank on huvikeskmes

  Tallinna börsil oli eile päeva märksõnaks Helsingi. Tegelikult on Helsingi börs kogu nädala Tallinna börsil toimuvat mõjutanud, eeskätt siinse juhtaktsia Hansapanga kaudu. Helsingi börsil valitseb praegu Hansapanga aktsia vastu tugev ostuhuvi, mis on kergitanud Hansapanga aktsiat ja koos sellega hoidnud kogu Tallinna börsi taset, samas kui ülejäänud lähiregiooni börsid on olnud langushoos.
  ÄP indeks eile siiski veidi kukkus (0,28%) ja sulgus keskpärase kauplemisaktiivsusega börsipäeva (käive 21,32 mln kr) lõppedes 400,74 punkti tasemel.
  Huvitav on, et keegi ei ole seni avaldanud, kes võiks olla see salapärane Skandinaavia investor, kes Helsingi börsil Hansapanga aktsiat kokku ostab ja seeläbi kogu Tallinna börsi kõige halvemast hoiab. Maaklerites tekitab ärevust teadmatus, kui palju tundmatu investor kavatseb Hansapanga aktsiaid kokku osta ja mis saab siis, kui ostusurve lakkab.
  5% Hansapanga aktsiatest maksab eilse sulgemishinna alusel ca 185 mln kr, seega pole erilist lootust salapärasele investorile jälile saada ka pärast esmaspäevast olulise osaluse muutuste avaldamist.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Tallinna Sadama kommertsjuht ostis 10 000 euro eest aktsiaid
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Põllumajandustootjate TOP: olukord on pinev, aga samas ka põnev
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Digi-Eesti lööb Dubai Expol laineid burgeriga
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.