• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EMT keelab tekstiteate saatmise Internetist

  SMS on teksti saatmise võimalus ühelt GSM-telefonilt teisele. Samuti saab võrgu toetusel saata telefoniga SMS-teatena ka elektronposti ja faksi.
  Traadita Kommunikatsioonide OÜ (Wireless) pakub Interneti kaudu SMS-teate saatmise võimalust. Paar nädalat tagasi ilmus teenuse leheküljele kiri, et EMT telefonidele ei saa saata teateid. Wireless filtreeris seoses EMT sellekohase palve peale numbrid, mis algavad suunakoodidega 250, 251 ja 252. Interneti kaudu SMS-teate saatmine on odavaim viis mobiiltelefoni omanikuga suhelda.
  EMT turundusdirektor Jüri Kriisemann ütles eile, et see tekstiteate saatmise võimalus suleti seetõttu, et leidus inimesi, kes saatsid Wirelessi kaudu EMT klientidele EMT nimel teateid, nagu oleks klient võitnud reisi või muid kingitusi. «See oli nii EMT-le kui kliendile kahjulik, inimesed tulid EMT büroosse lubatud kingitusi nõudma,» selgitas Kriisemann.
  Mõni aeg tagasi sai EMT mobiiltelefoniga kasutada Saksa mobiilsidefirma Mannesmann Mobilfunki SMS-keskuse teenuseid, seda juhul kui oli olemas rahvusvaheliste kõnede pakett. Mõni nädal tagasi see võimalus suleti, suleti samuti võimalus saata teateid samal printsiibil Belgia Belgacomi tekstikeskuse kaudu.
  Kriisemann ütles, et EMT pole ise ühtegi sellist saatmisvõimalust sulgenud. «See on kohalike operaatorite poolt suletud, EMT-l ei ole midagi selle vastu, kui nende tekstikeskuste kaudu teateid saadetakse,» sõnas Kriisemann. Ta ütles, et sellise teate saatmise viisi puhul on probleem ka selles, et teise operaatori tekstikeskust kasutatakse, kuid too selle eest raha ei saa.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Säästkem energiat taastuvenergiale
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Valitsus võttis vastu eelnõu, kuhu on riigifirma arust sisse kirjutatud huvide konflikt
Valitsus kiitis heaks ehitusseadustiku ja sellega seonduvate seaduste muutmise eelnõu, mille järgi saab riik ise meretuuleparkide ja kalakasvatuste hoonestuslubasid algatada ja läbi viia ning seejärel panna enampakkumisele.
Valitsus kiitis heaks ehitusseadustiku ja sellega seonduvate seaduste muutmise eelnõu, mille järgi saab riik ise meretuuleparkide ja kalakasvatuste hoonestuslubasid algatada ja läbi viia ning seejärel panna enampakkumisele.