19. jaanuar 1999 kell 22:00

Väikekontori printer

Laserprinterit ostan mina põhiliselt nime järgi, st aastate jooksul on mul kujunenud seisukoht, milline firma oskab teha laserprinterit ja milline mitte. Kui sul on näiteks laserfaks või paljundusmasin, mille tahma vahetamise ja töökindlusega sa rahul ei ole, siis pole arvatavasti mõtet proovida ka sama firma printerit -- ja vastupidi.

Kohustuslik on alati mõelda sellele, kui väike su kontor ikka on. Lihtsamate printerite puhul on see üks-kaks kasutajat, sellest edasi tasub juba mõelda töögrupiprinteritele.

Ja üks soovitus hoopis teisest vallast -- väikesel kontoril on kindlasti kerge minna üle paberivaba kontori peale. Pane oma hinnakirjad välja veebi, suhtle e-posti teel. Kuni digiallkirjade levimiseni on printerit vaja vaid üksikute, allkirjastamist nõudvate dokumentide jaoks (lepingud, arved).

Autor: Peeter Marvet

Hetkel kuum