4. veebruar 1999 kell 22:00

Wilde'i külastaja oskab stiili hinnata

Wilde'i nime alla koondunud mõnus klassikaline viini kohvik ja iiri pubi meeldib kindlasti inimesele, kes peab lugu maitsvast söögist ja mitmekesisest joogivalikust ning oskab hinnata lahedat pingevaba õhkkonda.

Esimesel korrusel tegutsevas stiilse interjööriga kohvikus pakutakse kaheksat sorti kohvi, mis on kahtlemata suurim valik Tartus. Proovige kindlasti vanaema kooke. Need valmistatakse kohapeal ja on kuulsust võitnud Tartust kaugemalgi.

Teisel korrusel asuv iiri pubi hiilgab alkoholivalikuga. Siin saate proovida ka maitsestatud õlut. Praade on üheksa, hinnavahemikus 40--115 krooni. Tööpäeviti on hea minek komplektlõunal (43 krooni). Reedeti-laupäeviti esinevad pubis muusikud, kõlavad iiri viisid.

Wilde'i pubi on sobiv koht ka neile, kes soovivad eraldatust. 35kohalises sakstekambris saab korraldada üritusi alates ärilõunast sünnipäevani.

Wilde Irish Pub ja kohvik on leidnud kindla austajaskonna nii tartlaste kui ka linnakülaliste hulgast.

Hetkel kuum