14 veebruar 1999

Hansa Capital emiteeris 5 miljoni liti eest võlakirju

Emissioon toimus Eesti seaduste järgi ja registreeriti Eesti väärtpaberite keskdepositooriumis, sest Leedu seaduste alusel on sellise emissiooni korraldamine liiga aeganõudev, ütles Hansa Capitali turundusjuht Agnes Makk.

Emissiooni ostjateks olid Makki sõnul Leedu investorid.

Hansa Capital on ainuke eraettevõte, kes on emiteerinud võlakirju Leedu litis, märkis Makk.

Emissiooni korraldamise eesmärgiks oli katta Hansa Capitali tütarettevõtte UAB Hanza Lizingasega seotud valuutapositsioone.

Hansa Capital on valdusfirma, mille suurimad tütarettevõtted on liisingu ja faktooringuga tegelevad Hansa Liising Eesti, SIA Hanza Lizings ning UAB Hanza Lizingas. Hansa Capital on 52protsendilise turuosaga Balti riikide suurim liisingupakkuja.

Autor: BNS

Hetkel kuum