• Jaga lugu:

  Krediidipanga omavahendid olid aasta alguses alla normi

  Krediidipanga omakapital oli aasta lõpu seisuga auditeeritud andmeil 40,1 miljonit krooni, netoomavahendite maht oli 57,2 miljonit krooni. Jaanuaris avaldatud auditeerimata andmeil oli panga omavahendite maht aastavahetusel 89,6 miljonit krooni.
  Krediidipank sai auditeeritud andmetel peaaegu kolm korda enam kahjumit kui auditeerimata andmetel. Auditeeritud andmeil oli kahjum 26,6 miljonit krooni.
  Eesti Panga infoosakonna juhataja Andrus Kuusmann ütles, et keskpank arvestab sellistel juhtudel auditeerimata andmeid, mis jooksvalt viitasid sellele, et omavahendid olid üle normi.
  Märtsis viis Krediidipank läbi 27 miljoni krooni suuruse aktsiaemissiooni. Emissiooniga tagas pank nõutava omavahendite taseme aastaaruande valmimise ajaks.
  Krediidipanga omakapital oli märtsi lõpu seisuga 81,8 miljonit krooni, mis ületab kohustusliku 78,25 miljoni kroonise alampiiri.
  Autor: BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Minister näeb põllumeestele ja vedajatele suuri muudatusi
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.