14. juuni 1999 kell 22:00

Liikluskindlustuse Fond kaalub ASA lepinguid

Parim variant oleks see, kui AB Kindlustuse Grupi omanik paigutaks raha omavahenditesse juurde, ütles Liikluskindlustuse Fondi peadirektor Veljo Tinn. Mõne kindlustusseltsi litsentsikaotuse korral võtab seaduse järgi seltsi kohustused üle Liikluskindlustuse Fond.

«Kui raha pole, tekitab fond juurde,» ütles Tinn. «Vaatame vara üle, realiseerime ning paigutame raha deposiiti.»

Tinn selgitas, et kui fond võtab kindlustusseltsi liikluskindlustuse kohustused üle, tekib nõudeõigus seltsi vara vastu.

Liikluskindlustuse Fond ostis hiljuti Nordika Kindlustuselt 50 miljoni krooni eest Rävala Büroohoonet haldava ASi Rävala büroohoone aktsiad. Sellele lisandus ligi 40 miljoni krooni suurune kohustus pankade ees.

Autor: BNS

Hetkel kuum